fbpx

ARTICOLE ȘI INFORMAȚII UTILE

Cele mai noi articole și evenimente

Pielea - Cel mai mare organ al corpului uman

Pielea este invelisul protector al corpului. Este cel mai mare organ al corpului, cantareste 16% din greutatea corporala si are o suprafat de aproximativ 1,8-2mp. Fiecare centimetru de piele are peste 6 milioane de celule, 5000 de zone receptive si peste 15 glande sebacee.

Pielea umana este un organ remarcabil, complex si indispensabil vietii. Asigura o multime de functii bilogice: de protectie impotriva factorilor de mediu, a microorganismelor, a radiatiilor ultraviolete, de regulator termic, de comunicare tactila. Pielea este structurata in 3 straturi: epiderma, derma si hipoderma.
Image
Pielea are o capacitate extraordinara de a se regenera, in fiecare zi mor aproximativ 3 miliarde de celule. Celulele au capacitatea de a detoxifia pielea si de a filtra substantele nocive, prin intermediul unui numar foarte mare de procese enzimatice.

In calitatea sa de "protector" al organismului, pilea este capabila sa absoarba toti nutrientii care sunt aplicati topic, dar si compusii sintetici care sunt prezenti in sapunuri si lotiuni, care, in cel mai bun caz, nu au nici o actiune asupra pielii, dar, de multe ori se dovedesc a fi toxici sau iritanti.

Astazi avem posibilitati nelimitate de a ne acorda ingrijirea necesara pielii, gamele de produse de care dispunem sunt nenumarate - de la retetele strabunicii pana la cele mai moderne si sofisticate produse cosmetice.

ABONARE LA NEWSLETTER

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

LULU SKINCARE

Ne dorim sa va oferim produse cu rezultate vizibile,
de aceea formulele noastre sunt pure, concentrate
si eficiente. Toate formulele noastre sunt originale,
create si testate de noi pe fiinte umane.
Image

INFO CONTACT

str. Daniel Renard nr. 42
loc. Cisnădie, jud. Sibiu
E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86
payment-card-img

Copyright © LuLu Skincare 2022. All Rights Reserved | Crafted by Wolf Concept

CONTACT

E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86