fbpx

ARTICOLE ȘI INFORMAȚII UTILE

Cele mai noi articole și evenimente

Organic vs Natural

Cand vorbesc despre produse organice, multe persoane se gandesc la alimente si nu vad sensul pentru care ar trebui sa foloseasca si cosmetice organice. Pana la urma cosmeticele ajung pe pielea noastra nu le inghitim.

Dar stiati ca pielea absoarbe mai multe substante toxice din cosmetice decat din alimente? Studiile demonstreaza ca atunci cand facem dus, pielea absoarbe aproximativ un pahar de lichid.

Pielea este cel mai mare organ al corpului, foarte permeabila. Asta inseamna ca multe ingrediente patrund in piele si ajung in fluxul sanguin. In timp toxinele acumulate in organismconduc la aparitia bolilor. Cele mai frecvente afectiuni ale pielii fiind dermatita, eczemele iritatiile. La nivelul intregului organism, acumularea de substante sinteticenocive potafecta sistemul imunitar, metabolismul, productia hormonala etc.

Cu multi ani in urma, noi, femeile eram fascinate de descoperirile de formule sofisticate, acum, incepem sa ne intoarcem la natura, formule mai simple, cat mai naturale si organice. Produsele organice reprezinta o tendinta in ceea ce priveste un stil de viata sanatos. Dar care este diferenta dintre produsele organice si cele naturale. Raspunsul este dat de legislatie. Produsele organice sunt conditionate de respectarea unor reguli stricte.
Image
Ce inseamna un produs natural?

De obicei "natural" inseamna ca produsul finit a fost fabricat numai din ingrediente disponibile in natura, fara a se folosi substante sintetice. Totusi, problema este ca aceste produse "naturale", chiar daca sunt realizate din plante, tot contin substante sintetice. Plantele au fost tratate cu fertilizanti, pesticide, hormoni de crestere care ajung in produsul finit. Produsele finite contin coloranti sa arate cat mai bine si conservanti sa reziste cat mai mult. Evident, un asemenea produs nu este nici pe departe natural. In concluzie, termenul "natural"poate fi folosit de orice producator pentru a crea confuzie in randul consumatorilor, acest termen nu inseamna nimic pentru sanatatea familiei noastre.

Ce inseamna un produs bio-organic?

Un produs bio sau organic, este facut din ingrediente naturale, in general plante, fructe sau flori. Aceste plante au fost cultivate intr-o ferma organica, adica nu s-au folosit ingrasaminte sau pesticide sintetice. Plantele au fost pastrate in conditii stricte, transportate in conditii speciale, iar in procesul de productie nu s-a folosit nici un ingredient sintetic. Un produs organic nu contine coloranti, conservanti, stabilizatori de aroma. Asadar, singurele produse "100%" naturale sunt cele organice.

ABONARE LA NEWSLETTER

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

LULU SKINCARE

Ne dorim sa va oferim produse cu rezultate vizibile,
de aceea formulele noastre sunt pure, concentrate
si eficiente. Toate formulele noastre sunt originale,
create si testate de noi pe fiinte umane.
Image

INFO CONTACT

str. Daniel Renard nr. 42
loc. Cisnădie, jud. Sibiu
E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86
payment-card-img

Copyright © LuLu Skincare 2024. All Rights Reserved | Crafted by Wolf Concept

CONTACT

E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86