fbpx

ARTICOLE ȘI INFORMAȚII UTILE

Cele mai noi articole și evenimente

Cum stii ce tip de piele ai?

Tu stii ce tip de piele ai? Aceasta este o intrebare comuna pe care multe persoane o au. Mai jos va oferim detalii despre fiecare tip de piele sa puteti afla ce tip de piele aveti. Sa stii ce tip de ten ai este absolut necesar ca sa poti lua decizia corecta in ceea ce priveste ingrijirea tenului, cu particularitatile si necesitatile lui.

Exista patru tipuri diferite de piele: piele normala, grasa,uscata si mixta.

Pielea normala- Este fina, catifelata, mata si elastica, deoarece tesutul sau conjunctiv de sustinere este dens. Este mai des intalnita la copilul mic, foarte putini adulti au o piele normala.

Pielea grasa- Prezinta pori dilatati, aspect lucios si imperfectiuni. Tenul gras apare din cauza excesului de sebum, frecvent intalnit in adolescenta, dar uneori si mai tarziu datorita dezechilibrului hormonal. Porii sunt dilatati si vizibili la nivelul tenului, iar cea mai mare problema este acneea. Pielea grasa prezinta totusi unele avantaje: este mai putin sensibila decat pielea uscata si mai predispusa la riduri, deoarece secretia de sebum contribuie la formarea filmului hidrolipidic, care protejeaza pilea de efectele deshidratarii.

Sapunul Purify pe baza de carbune activ si argile este special conceput pentru ten mixt, gras predispus la imperfectiuni.

Image

Tenul uscat- Pielea este aspra, rugoasa, lipsita de elasticitate, poate aparea la toate varstele, prin peerderea sau eliminarea filmului hidrolipidic de suprafata si deshidratarea stratului cornos. Pielea uscata este o piele foarte sensibila, care se rideaza, se irita si se inroseste usor. In sezonul rece apar senzatii de disconfort, piele care strange, mancarimi, descuamare. Toate acestea apar datorita lipsei de sebum, ceea ce conduce la deshidratare. Odata cu inaintarea in varsta cantitatea de sebum se reduce. Pentru a-si recapata stralucirea si catifelarea, pielea uscata are nevoie de ingrijire cu efect hidratant si emolient.

Tenul mixt- Este cel mai frecvent tip de ten, dificil de intretinut, deoarece are nevoi diferite. Zona T(frunte, nas, barbie) este afectata de exces de sebum, iar pometii sunt predispusi la deshidratare. Ritualul de ingrijire reprezinta o provocare, scopul fiind de restabilire al dezechilibrului. Pentru asta, va trebui sa ai grija sa alegi produse eficiente in reglarea secretiei de sebum pe zona T, care in acelasi timp sa fie capabile sa mentina hidratarea pe celelalte zone.

Tenul sensibil- Multe femei se confrunta cu disconfort la nivelul pielii. Oricare din tipurile de ten poate fi sensibila. Aceasta sensibilitate se traduce prin inrosire neasteptata, brusca, prin senzatii de arsura, furnicaturi, alergii, iritatii.

ABONARE LA NEWSLETTER

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

LULU SKINCARE

Ne dorim sa va oferim produse cu rezultate vizibile,
de aceea formulele noastre sunt pure, concentrate
si eficiente. Toate formulele noastre sunt originale,
create si testate de noi pe fiinte umane.
Image

INFO CONTACT

str. Daniel Renard nr. 42
loc. Cisnădie, jud. Sibiu
E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86
payment-card-img

Copyright © LuLu Skincare 2024. All Rights Reserved | Crafted by Wolf Concept

CONTACT

E-mail: contact@luluskincare.ro
Tel: (+40) 746-63.63.86